OVERNACHTEN IN DE ARDENNEN.

Overnachten kan in vele vormen. Hieronder schetsen we enkele mogelijkheden. Indien u specifieke wensen heeft maak deze dan zeker kenbaar aan ons. Gezien onze jarenlange ervaring in de Ardennen is de kans groot dat wij u verder kunnen helpen.

DE BOERDERIJ
In onze authentieke hoeveboerderij "La Ferme de Werpin" lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan. Ten tijde van Napoleon deed deze mooie plek dienst als veldhospitaal. Enige tijd geleden alweer werd deze boerderij gerenoveerd en werden er appartementen gemaakt van de oude stallen. Rondom de boerderij liggen boomgaarden met fruit- en walnootbomen, en in de weilanden hebben we kippen, eenden, hangbuikzwijntjes, schapen, geiten, pony's, een ezel een een paard. U kunt zich voorstellen dat deze accommodatie bijzonder geschikt is voor een verblijf met kinderen! Ook uw huisdieren zijn welkom.
In 12 gites van verschillende grootte (tussen 1 en 9 personen per gite) is het comfortabel vertoeven, doch zonder overbodige luxe.
We bieden hier een verscheidenheid aan mogelijkheden; voor de individuele rustzoeker of buitensporter die bed en ontbijt zoekt, voor het gezin of een groepje vrienden. In de boerderij kunnen, op basis van beschikbaarheid, tot maximaal 55 personen slapen.
Uitbreiding bij accommodaties in de regio is in overleg mogelijk. Voor meer details over deze accommodatie ziet u
La Ferme de Werpin

 

 

DE OUTDOORGITE

Ook weer zo'n prachtig gelegen plek, midden in de natuur! Deze bijzondere plaats ligt midden in een natuurgebied en biedt uitzicht over de prachtige vallei. Op 5400 m2 omheind terrein staat onze outdoorgite, een tipi tent om kampvuur in te kunnen stoken bij slecht weer en een originele houtgestookte siberische hottub. Deze laatste is er als wellness arrangement bij te boeken. Zelfs in de winter een hartverwarmende ervaring!
Deze accommodatie is een stuk intiemer en biedt plaats voor 12 personen in bedden met uitbreiding mogelijk in tenten of bivak. Gezien de opzet van deze locatie, zult u hier met uw eigen groep de enige gast zijn.
Het principe is eenvoudig overnachten doch comfortabel en in een goed bed. Alle bedden zijn éénpersoons, en staan op de "slaapzolder" in één ruimte. Deze ruimte is in tweeën te verdelen door een gordijn. De slaapzolder is te bereiken door een (stijle) trap, waardoor deze accommodatie helaas niet geschikt is voor mindervaliden.
Op de benedenverdieping is er een badkamer met douche en toilet, een eenvoudig keukentje met houtgestookt fornuis dat tevens als verwarming dient voor de koudere dagen. Verder kunt u er eten, een spelletje doen of relaxen op de bank. Ook hier is uw huisdier in overleg welkom. Rondom is er voldoende plaats om te kamperen, aan de achterzijde van de gite bevind zich een tweede toilet evenals twee douches.
 KAMPEREN

Ook als u wilt kamperen*, kan dat in vele vormen. Voor de liefhebbers houden we het primitief op een bivakplaats (met eenvoudige douche en toilet) midden in de natuur, of wat dacht u van hangmat-slapen of het bouwen van een eigen tent? AMI organiseert het voor u! Ook een camping met een gezellig groepsveld en een kroegje behoort tot de mogelijkheden. U kunt verblijven in uw eigen tent of er één bij ons huren. 

 Meer info of boeken? Neem contact met ons op.

 * De locatie(s) van AMI zijn niet voorzien van een eigen camping. Het boeken van één of enkele individuele plaatsen voor een tent is daarom ook niet mogelijk. AMI richt zich bij het kamperen op groepen en maakt daarbij gebruik van locaties van derden. Zoekt u een plek om korter of langer te kamperen? Dan kunt u bijvoorbeeld eens op www.pontdedeulin.be kijken.