Outdoor voor hond en baas

 

Het valt als hondenbezitter niet altijd mee om een accommodatie te vinden waar uw viervoeter even welkom is als u zelf, zeker niet als u meer dan 1 grote hond heeft.

Op onze plek zijn uw viervoeters meer dan welkom, en aan ons de eer om hem of haar een weekendje flink in de watten te leggen……we vergeten u ook niet hoor!U verblijft op een bijzonder mooi gelegen terrein midden in de prachtige natuur van de Ardennen, gelegen in een stiltegebied aan de rand van het bos, tussen meer en rivier. Het terrein is volledig omheind zodat de honden lekker los kunnen lopen. U verblijft in uw eigen tent of in onze outdoorgite.

Uw maaltijden worden door ons verzorgd, vanaf het ontbijt op zaterdag tot en met de lunch op zondag.

Op zaterdagavond verzorgen wij voor u een gezellige en overheerlijke huisgemaakte BBQ maaltijd, en heeft u de mogelijkheid tot het maken van een gezellig kampvuur.

 

Tijdens dit weekend zullen we een aantal prachtige wandelingen maken, want dat blijft het ultieme genot voor de hond natuurlijk! Verder maken we een tocht per kano en gaan we boogschieten. Niet op de honden natuurlijk maar de baas kan in dit geval de hond plezieren door goed raak te schieten en daarmee iets voor hem of haar te verdienen.

    

 

 

 


Prijs: € 155,00 pp

Inclusief: verblijf, maaltijden, twee mooie wandelingen, boogschieten en kanovaren.
Exclusief: vervoer, reis- en/of annuleringsverzekering, drank.

Een programma exclusief voor u vanaf 8 personen.
Meer info of boeken? Mail naar
 info@amioutdoor.nl .
Er zullen tevens weekenden plaatsvinden op inschrijving. Voor meer informatie zie:
 DOGWALKTRAIL.

 

Ook voor een reisverzekering met bergsportdekking kunt u bij ons terecht.
Wij zijn intermediair voor Elvia reis- en annuleringsverzekeringen