Wellness Weekend


VOOR DE INDIVIDUELE NATUURGENIETER!!

Back to basic; terug naar je basis, naar jezelf. Een ideale mogelijkheid voor mensen die er een weekend tussenuit willen naar een prachtige plek waarbij natuurbeleving centraal staat. Genieten van de stilte, het zangorkest van de vogels en de pure luxe die de eenvoud blijkt te schenken. Schitterende uitzichten, warm water, vuur, gezelschap van gelijkgestemden, (h)eerlijke maaltijden en een goed bed. Met deze ingrediënten komt men als herboren weer thuis!

                                                            

Overnachten doe je in de outdoorgite of in een tent. Verwacht comfort maar geen luxe.

Iedereen bepaald zelf zijn dagindeling; relaxen in de hangmat, hottub of loungetent, wandelen of zwemmen in de rivier of in het meer (beiden op loopafstand). Actief bezig zijn kan ook; zie hiervoor de mogelijkheden die wij aanbieden bij activiteiten.

De avonden zijn bourgondisch; BBQ, kampvuur (bij regen in de tipitent) of wat dacht je van genieten van een prachtige sterrenhemel vanuit een stomend bad?

  

Maaltijden zijn inclusief, dat wil zeggen 2x ontbijt met het klaarmaken van het lunchpakket, en een BBQ op zaterdagavond. Waar mogelijk worden ingrediënten uit eigen, biologische moestuin gebruikt. Vegetarisch is geen probleem.

Voor groepen vanaf 8 personen organiseren we een weekend op maat!

KOSTEN:

€ 100,- pp inclusief maaltijden, 2 overnachtingen, onbeperkt gebruik van hottub, kampvuur op vrijdag en zaterdagavond. Exclusief vervoer, drank en evt ter plaatse geboekte activiteiten. Wij stimuleren carpoolen!
Meer info of boeken? Mail naar info@amioutdoor.nl .