SCHOLEN


Zoekt u voor uw klas een unieke en rustige lokatie in de mooie natuur van de Ardennen? Voor een schoolkamp, of voor een introductie- of themaweek? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij kunnen groepen van 12 tot 50 personen herbergen. AMI kan meedenken om dit verblijf als ondersteuning te laten werken van het proces waar uw 'klas' in zit.

Actief:

Voor sommigen is het een jaarlijks terugkerend feest, het survival kamp. Een klas jongeren, onder begeleiding van een aantal volwassenen die een midweek het vlakke, geasfalteerde Holland verwisselen voor de avontuurlijke omgeving van de Belgische Ardennen.

Een welbekend probleem voor veel van deze groepen is geld. Het moet een lowbudget survival worden. Daarentegen, je gaat wel met risicosporten aan de gang, op veiligheid mag niet bezuinigd worden dus!

Sportieve en avontuurlijke evenementen in de Belgische Ardennen

Hoe uw kamp eruit gaat zien bepaald u zelf. Kamperen kan in verschillende vormen en heeft meestal de voorkeur. Tevens hebben we een aantal low-budget groepsaccommodaties in ons beheer.

Gezelligheid staat bij ons voorop! Maaltijden worden daarom gezamenlijk gebruikt en overwegend door de deelnemers zelf bereid. Indien u liever zelf het verblijf en maaltijden regelt kan dit natuurlijk ook!

Activiteiten kunt u naar wens uitzoeken in het keuzemenu 'Activiteiten en tochten', of u door ons laten adviseren.

AMI heeft voor u de juiste formule. Aan de hand van uw budget gaan we samen bepalen waar we kosten kunnen besparen om uiteindelijk tot een goed georganiseerde en veilige vakantie te komen.

Dus...bepaal uw budget en neem contact met ons op via info@amioutdoor.nl en samen komen we er wel uit! 

                   

 

VOOR HET ONDERNEMEN VAN EEN ARRANGEMENT ALS DIT DIENT U VERZEKERD TE ZIJN VOOR AVONTUURLIJKE SPORTEN. iNDIEN U ZELF NIET VERZEKERD BENT KUNT U EEN ADVENTURE EN SURVIVAL VERZEKERING AFSLUITEN VIA MONDIAL ASSISTANCE.