VERGADER ARRANGEMENTENEr staan belangrijke dingen te gebeuren binnen het bedrijf, en u wilt er samen met uw mensen een paar dagen tussenuit te gaan om men hierop voor te bereiden. Een belangrijk deel van de dag wordt gebruikt voor besprekingen maar u wilt het een speciaal tintje geven door dit in een prachtige, rustgevende omgeving te doen.

De boog kan echter niet altijd gespannen staan, ontspanning op zijn tijd voorkomt ineffectief vergaderen. Vergaderen in combinatie met “uitwaaisessies” blijken buitengewoon goed te bevallen. Het karakter ervan bepaald u zelf!


Accomodaties:


De sfeer die een verblijfplaats uitstraalt is vaak van grote invloed op het slagen van uw arrangement. Daarom maakt AMI Outdoor gebruik van accommodaties met een landelijke ligging en vaak uitzonderlijke uitzichten om de juiste sfeer neer te zetten.

In de oude boerderij kunt u beschikken over een vergaderruimte voor 12 tot 50 personen. U heeft de mogelijkheid om van de bar gebruik te maken, in eigen beheer, of wij zorgen voor personeel. Onze outdoorgite is intiemer en daarmee meer geschikt voor kleinere groepen, tot 12 personen. Op beide lokaties is de mogelijkheid tot overnachten, maar u kunt uiteraard ook van een hotel gebruik maken.

Maaltijden:

De maaltijden worden gezamenlijk gebruikt in informele, huislijke sfeer. Wij verzorgen uw maaltijden in overeenstemming met uw wensen wat betreft luxe en hoeveelheden. Mocht u kiezen voor verblijf in een hotel dan worden de maaltijden daar verzorgd.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen:  info@amioutdoor.nl .