AMI TEAMBUILDING & TRAININGEN VOOR BEDRIJVEN


Ami Outdoor heeft sinds 2002 ruime ervaringen met het organiseren van bedrijfsuitjes en bedrijfstrainingen, van recreatief uitje tot bedrijfstraining. Wij denken graag met u mee welk pakket voor uw bedrijf het beste past. Voor ons is maatwerk en persoonlijke aanpak erg belangrijk. Door ons te verdiepen in uw bedrijfssituatie kunnen wij samen met u een inschatting maken welk programma het best bij uw instelling, doelstelling én budget past.

Net als mensen zijn ook geen twee bedrijven hetzelfde, dus voor een passende invulling van uw programma raden wij u aan contact met ons op te nemen via
info@amioutdoor.nl. Wanneer u een kijkje wilt komen nemen om een indruk te krijgen van de accomodaties en kennis wilt maken met ons, bent u meer dan welkom. 

ACTIEF PROGRAMMA

Grensverleggend, sportief, recreatief of zelfs cultureel, het aanbod van AMI is even uiteenlopend als de interesses van uw personeel. Geen mens is hetzelfde en dat komt sterk naar voren wanneer men op zoek gaat naar een invulling van een bedrijfsarrangement. Afhankelijk van uw doelstelling en het aantal deelnemers kunnen we een aangepast programma organiseren, waarin iedereen zijn uitdaging kan vinden. Voor de één is dit het bedwingen van een steile rotswand zijn terwijl de ander met een oriëntatieloop zijn uitdaging vindt.

Ons complete aanbod aan activiteiten kunt u hieronder vinden. Het loont zeker de moeite om even contact met ons op te nemen om zodoende samen de mogelijkheden voor úw bedrijf te bekijken.
 


RECREATIEVE BEDRIJFSARRANGEMENTEN

Uw mensen hebben het verdiend, er even tussenuit! Als shortbreak, weekend of midweek. Even weg van de werkvloer en samen de natuur in. Uitdagingen aangaan, buiten in beweging zijn, lekker eten en drinken en lachen om de avonturen van die dag. 
Door deze positieve ervaringen met elkaar te delen en te beleven wordt de teamgeest gesterkt.
 

RECREATIEF MET TEAMBUILDING

Met zijn allen weg uit de werksituatie en in ontspannen sfeer de mens achter zijn functie ervaren.

Echter... een stukje teambuilding zonder dat dit teveel als doelstelling op de voorgrond staat is natuurlijk nooit weg. Door samen met activiteiten bezig te zijn en daarmee direct aan het groepsgevoel te werken geeft u uw mensen een gezamenlijke positieve ervaring en iets om aan terug te denken wanneer de zaken minder makkelijk gaan.

U zult merken dat deze ervaring meer met uw team gedaan heeft dan u in eerste instantie had gedacht!!!!!

TEAMBUILDING

Uw team kan wel een zetje gebruiken, er is de afgelopen tijd hard gewerkt en u gelooft erin dat het team nóg beter kan functioneren wanneer men beter leert samenwerken. Het zou geweldig zijn wanneer men inzicht zou hebben in hun eigen rol in verschillende situaties, en het belang van communicatie in al zijn vormen. Even weg van de werkvloer en elkaar in een ontspannen en uitdagende sfeer ervaren waar de rol van collega, werknemer of werkgever eens niet gelden.

De natuur in al zijn facetten ontneemt een ieder een stukje van zijn masker af. Ervaringen als actief bezig zijn in een uitdagende omgeving biedt vaak een blik achter de schermen van de collega als persoon. Hierdoor krijgt men meer inzicht in zichzelf en de ander, met begrip en respect voor elkaar als resultaat. Een mooie balans tussen serieus werken en ontspannen is de slagroom op deze taart!

TRAININGEN

U bent serieus op zoek naar een manier om uw team te prikkelen en uit te dagen tot (verdere) groei. Daarbij mogen uitdagingen aangaan en grenzen verleggen voorop staan, maar moet veiligheid in zowel fysieke als emotionele zin ten alle tijden gewaarborgd blijven. Onderling vertrouwen, zelfvertrouwen en teamspirit ontwikkelen in een schitterende omgeving waar men voor een aantal dagen alle facetten van het dagelijks leven met elkaar deelt ? Dat is wat uw team nodig heeft!

Ervaringsleren is een uiterst effectieve en inspirerende manier om uw mensen de mogelijkheid te bieden helderheid te krijgen in kwaliteiten en valkuilen van zichzelf en elkaar. In kleine groepjes gaat u verschillende opdrachten aan waarbij outdoor als middel voorop staat. Het doel of thema bepaalt u. U kunt denken aan managen en leiderschap, samenwerking, voorbereiding op cultuurveranderingen (fusies) of communicatieve vaardigheden en inzicht in eigen handelen.

Het team krijgt een opdracht te volbrengen waarin uitdagingen als hoogte, ruimte, fysieke of juist mentale inspanning aangegaan zullen worden, maar men nooit alleen zal kunnen volbrengen. Niet het resultaat maar juist het proces zal hierbij centraal staan, wat besproken zal worden in een reflectiemoment na afloop van de opdracht.

Dit alles zal plaatsvinden door gekwalificeerde en ervaren trainers met wie wij een zeer prettige samenwerking hebben. Deze zal het communicatieve en analyserende gedeelte van de training op zich nemen, en met u het eventuele voortraject doorlopen. AMI coördineert het geheel spant zich tot het uiterste in voor een vlekkeloos en veilig verloop van het buitensporttechnische en facilitaire deel van uw arrangement.

TRAININGS ONDERSTEUNING

Een speciale dienst die wij leveren aan trainings- en adviesbureaus en bedrijven dan wel instellingen met eigen coaches.

U wilt uw groep in een onbekende omgeving plaatsen en ze prikkelen door ze actieve uitdagingen aan te bieden, en uit te nodigen tot verdere groei. Outdoor als middel uw doel te bereiken is een bijzonder zinvolle toevoeging gebleken voor vele teams.

De opdrachten worden georganiseerd volgens uw doelstelling van dit arrangement. Dat wil zeggen dat we bij iedere doelstelling een aantal specifieke opdrachten kunnen voorstellen.

U kunt ons inhuren voor het faciliteren van de opdrachten zelf maar ook voor vervoer, catering en accommodatie.
Tijdens de opdrachten zorgen wij natuurlijk dat de veiligheid van uw mensen voorop staat, zowel in mentale als fysieke zin.

ACCOMMODATIE

De sfeer die een verblijfplaats uitstraalt is vaak van grote invloed op het slagen van uw arrangement. Daarom maakt AMI gebruik van accommodaties met een landelijke ligging en vaak uitzonderlijke uitzichten om de juiste sfeer neer te zetten.

Om dezelfde reden maken wij bij voorkeur gebruik van appartementen of groepsaccommodaties, het geeft een meer ongedwongen sfeer. Natuurlijk is een hotelovernachting altijd mogelijk.

MAALTIJDEN

De maaltijden worden gezamenlijk gebruikt in informele, huislijke sfeer. Wij verzorgen uw maaltijden in overeenstemming met uw wensen wat betreft luxe en hoeveelheden. Mocht u kiezen voor verblijf in een hotel dan worden de maaltijden daar verzorgd.

 
 
Een arrangement speciaal georganiseerd op de doelstelling van uw bedrijf ?
Mail naar
info@amioutdoor.nl